Persuitnodiging: voorstelling onderwijscampus Pleinlaan in Elsene

Brussels minister voor Nederlandstalig onderwijs Sven Gatz en de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) nodigen de pers uit voor de voorstelling van een nieuwe, multifunctionele onderwijscampus, gelegen op de hoek van de Pleinlaan en de Generaal Jacqueslaan.

De VGC wenst er, in samenwerking met Befimmo, een multifunctionele campus te realiseren, met twee secundaire scholen, inclusief theaterzaal, sportinfrastructuur en polyvalente ruimten voor gemeenschapsactiviteiten. Via een publiek private samenwerking wordt een bestaand kantoorgebouw omgebouwd tot een duurzame en eigentijdse infrastructuur, die zorgt voor meer dan 1150 extra plaatsen in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel.

Het persmoment vindt plaats op woensdag 29 november, van 10 tot 12 uur. De media zijn welkom op de site aan de Pleinlaan 1 in 1050 Elsene. Tijdens dit evenement krijgen de media de gelegenheid om inzicht te krijgen in opzet, scope, aanpak en partners van dit bouwproject.

Journalisten die dit evenement willen bijwonen, kunnen een mailtje of berichtje sturen naar Peter Dejaegher, woordvoerder a.i. van minister Gatz, pdejaegher@gov.brussels.

Peter Dejaegher Woordvoerder / porte-parole a.i.

 

 

Nederlandstalig Onderwijs
Over Sven Gatz

Sven Gatz
Brussels minister van Financiën, Begroting, Ambtenarenzaken, Meertaligheid en Nederlandstalig Onderwijs

Kunstlaan 9
1210 Brussel