Minister Gatz bezoekt Victorhortaschool naar aanleiding van Dag van de Leerkracht

Persuitnodiging

Morgen, dinsdag 5 oktober, brengt Brussels minister Sven Gatz naar aanleiding van de Internationale Dag van de Leerkracht een bezoek aan de Victor Hortaschool in Evere. Minister Gatz, die in het college van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) bevoegd is voor Onderwijs, wil er het schoolteam van directie en leerkrachten bedanken. De pers is daarbij hartelijk welkom.

De VGC zet elk jaar de leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun inzet. Alle scholen krijgen dan een geschenkmand. Daarnaast kiest de VGC een school uit die ze eens extra wil bedanken. Dat is dit jaar GO! Technisch Atheneum Victor Horta omwille van die bijzondere inzet voor de leerlingen tijdens het afgelopen ‘coronajaar’. Het voorbije schooljaar is voor leerkrachten, directies en leerlingen in alle scholen erg intens geweest.

Journalisten die dit bezoek wensen bij te wonen, kunnen een mailtje sturen naar Eva Vanhengel, de woordvoerster van minister Gatz (evanhengel@gov.brussels). Gelieve een mondmasker mee te brengen.

De pers wordt verwacht om 12 u in de Victorhortaschool, Oud-strijderslaan 200, te 1140 Evere. Het bezoek zal een uurtje duren.

Story image
Eva Vanhengel Woordvoerder / porte-parole

 

Over Sven Gatz

Sven Gatz
Brussels minister van Financiën, Begroting, Ambtenarenzaken, Meertaligheid en Nederlandstalig Onderwijs

Kunstlaan 9
1210 Brussel