Persuitnodiging: Sven Gatz bezoekt Buitenspeeldag

Donderdag 12 april 2018 — Vlaams minister van Jeugd en Brussel Sven Gatz vindt het belangrijk dat kinderen kunnen buitenspelen, ook in een stedelijke omgeving. Daarom bezoekt hij woensdag 18 april een van de Brusselse activiteiten van de elfde Buitenspeeldag. Dit jaar nemen 257 gemeenten en steden in Vlaanderen en Brussel deel aan de Buitenspeeldag. Een absoluut record!

De Buitenspeeldag is een campagne van de Vlaamse Overheid, om kinderen en jongeren aan te zetten tot buitenspelen. Alle mediapartners (Nickelodeon, Ketnet, Studio 100 TV, VTMKZOOM, KADET en Nick Jr.) ondersteunen deze actie door hun uitzendingen tijdens de buitenspeeldag te staken. Naast de klassieke grote evenementen wil deze editie ook extra aandacht schenken aan buurtgerichte initiatieven die kinderen de kans geven om in hun directe woonomgeving te ravotten.

De minister zal aanwezig zijn op een activiteit van Basisschool Goede Lucht en Comité Broekwijk op woensdag 18 april om 13u in de Adolphe Willemynsstraat te Anderlecht.

De minister nodigt u graag uit om samen met hem een kijkje te nemen.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen. 

Locatie
Adolphe Willemynsstraat z/n
1070 Anderlecht  

Contact:
Ziggy Vandebriel
E-mail: ziggy.vandebriel@vlaanderen.be